phone +31 85 200 6448 Stel je vraag aan één van onze specialisten

Zoek de marktplaats
Klant Worden

Veiligheidsbrillen 

op sterkte

Bescherm je ogen tijdens het werk

eenvoudig en snelle levering

Eenvoudig en snelle levering

Als klant van ConSpex heb je toegang tot je eigen webomgeving waarin je eenvoudig een bestelling voor je veiligheidsbril op sterkte kunt aanmaken; autorisaties kunt instellen en je bestelgeschiedenis kunt bekijken. Levering in 7 werkdagen.

Maak kennis met ons

vakkundige opticiens

Vakkundige opticiens

Een vakkundige oogmeting en goede nazorg zijn essentieel voor het kijkcomfort van je medewerker. Daarom werkt ConSpex samen met een groep van vakkundige opticiens met lokale bekendheid, verenigd in brancheorganisatie NUVO. Je bent altijd verzekerd van maximale aandacht en goede kwaliteit.

Bekijk onze storelocator

scherpe prijzen

Scherpe prijzen

Samenwerking met onze topleverancier van brillenglazen; de beste montuurfabrikanten en lokale kwaliteitsopticiens combineert ConSpex met een volledig geautomatiseerd bestelsysteem voor de allerbeste kwaliteit van je veiligheidsbril op sterkte tegen een zeer scherpe prijs.

Bekijk de prijslijst

Veiligheidsbril op sterkte iets voor jou?

Dragen je medewerkers privé al een bril, en wil je zorgen dat ze met de juiste sterkte ook op de werkplek optimaal beschermd zijn tegen materialen die zonder de juiste bescherming schade aan en rond het oog kunnen veroorzaken?

Als je op zoek bent naar een goede veiligheidsbril op maat voor je medewerkers, dan bieden wij je met ons netwerk van vakkundige lokale opticiens een compleet veiligheidsbrillen op sterkte pakket aan.

Met een veiligheidsbril voor brildragers bescherm je de ogen van je medewerkers optimaal. De brillen voldoen aan de veiligheidsnorm EN-166 en zijn CE gemarkeerd. Daarmee voldoe je aan de gestelde eisen en maak je een veilige keuze

Bekijk onze prijzen

Ontzorgen

Conspex heeft als doel haar ervaring in de consumenten optiekbranche  te delen met het bedrijfsleven. We ontzorgen de klant door via het ConSpex platform klant, opticien en leveranciers met elkaar te verbinden en te ondersteunen. Daarmee maken we voor jou als klant het complexe bestelproces van veiligheidsbrillen op sterkte klantvriendelijker, eenvoudiger en zo efficiënt mogelijk. Via je eigen web-omgeving maak je binnen enkele klikken een opdrachtbon voor je medewerker aan en houd je overzicht over de kosten en status van de bestellingen.


Brochure

Bekijk onze brochure voor meer informatie

Aanvragen

Zorg voor je medewerkers

Vergoeding veiligheidsbril op sterkte

Heb je geïnventariseerd wat er nodig is om de bescherming van de ogen van je medewerkers te borgen, en is het dragen van een veiligheidsbril de beste mogelijkheid om blootstelling aan gevaar voor de ogen te voorkomen? Dan heeft je werknemer recht op de vergoeding van een veiligheidsbril op sterkte. Wil je weten wat de wetgever heeft bepaald bij het kopen van een veiligheidsbril, en welke fiscale regels er zijn?

Lees verder over de vergoeding

1. Kies je montuur

Een mooie collectie werkbrillen met modellen voor zowel dames als heren en gemaakt van verschillende materialen voor een optimaal draagcomfort. Elke veiligheidsbril met sterkte is voorzien van de vereiste zijbescherming en worden standaard met beschermetui geleverd.

Kies het montuur voor je computerbril

2. Kies je glasuitvoering

Of je kiest voor een beschermbril met enkelvoudige of een veiligheidsbril met leesgedeelte is afhankelijk van een aantal factoren zoals sterkte, leeftijd en werkomstandigheden. De bril die privé door je medewerker wordt gedragen is in de meeste gevallen het beste vertrekpunt. Laat je verder door één van onze aangesloten opticiens adviseren.

Lees meer

Kies de glasuitvoering voor de veiligheidsbril

3. Kies je extra bewerking

De beschikbare bewerkingen voor het brillenglas gekozen zorgen voor comfortabel kijken en bieden een betere bescherming tegen krassen en slijtage.

Lees meer

Kies je extra bewerking voor je veiligheidsbril

Een greep uit onze monturen

CSK001 Blue CSK001 Blue
CSK001 Blue
CSK001 Havana CSK001 Havana
CSK001 Havana
CSM002 CSM002
CSM002
CSM003 CSM003
CSM003
CSM004 CSM004
CSM004
Cruiser Cruiser
Cruiser
Misfire Misfire
Misfire
Pentax ZT100 Black Pentax ZT100 Black
Pentax ZT100 Black
Pentax ZT100 Red Grey Pentax ZT100 Red Grey
Pentax ZT100 Red Grey
Pentax ZT100 Blue Grey Pentax ZT100 Blue Grey
Pentax ZT100 Blue Grey
Quantum Quantum
Quantum
SV6
SV6
SV20 SV20
SV20
SVSS12 SVSS12
SVSS12
SVNY SVNY
SVNY

Deze opdrachtgevers gingen u voor...

Zelf ervaren?

begin hier en wordt klant.

Klant worden