phone +31 85 200 6448 Stel je vraag aan één van onze specialisten

Zoek de marktplaats
Klant Worden

Computerbril prijzen

Kosten en uitvoeringen

Wat kost een computerbril,
inclusief montuur en de beste coating?

Glas (KV, Supercoating, Bluefilter) Enkelvoudig Leeshulp WorkSpex
Standaard glazen €149,- €249,- €329,-
Extra dun €239,- €329,- €399,-
anti- reflexcoating

Krastvast & ontspiegeld

Lastige schittering van de lichtbron en het beeldscherm? Het oog dat weerspiegelt in de binnenkant van het brillenglas? Een anti- reflexcoating zorgt dat deze schittering uitgedoofd wordt en meer kijkcomfort geeft. Je medewerker zal minder vermoeide ogen hebben en de computerbril op sterkte moeiteloos de hele dag kunnen dragen. Als extra is deze laag voorzien van een kraswerende en waterafstotend laag waardoor druppeltjes makkelijke van het glas aflopen en langer meegaat.

supercoating

Supercoating

Zorgeloos en met het grootste kijkplezier een computerbril dragen? We hebben de laatste technologie in huis op het gebied van vuil en vet afstotend maken van je brillenglazen. Wel zo handig. Vuil hecht niet alleen veel moeilijker aan het glasoppervlak; de glazen zijn ook nog eens veel makkelijke schoon te maken. En als extra biedt deze Premium coating een laag die 7 keer harder is en dus nog minder snel krast.

bluefilter

Bluefilter

Het blauw filter mag niet ontbreken op je beeldschermbril. Het filter zorgt voor uitdoving van het blauwe licht, verhoogt het contrast en maakt kleuren natuurlijker. Alles met het oog op voorkomen van overbelasting en vermoeidheid door langdurig werken met beeldschermen.

Wat is een computerbril?

Computers en smartphones zijn niet meer uit ons leven weg te denken. Het is bekend dat langdurig werken achter een beeldscherm kan leiden tot hoofdpijn, nekklachten en slecht slapen. Inmiddels is het ergonomisch aanpassen van de werkplek door speciale verstelbare bureaus en stoelen heel gebruikelijk, maar wist je dat een bril, waarvan de glazen ook zijn aangepast op de werkplek, ook bijdraagt tot comfortabeler werken en een natuurlijke werkhouding?

Een beeldschermbril, speciaal voor jou gemaakt.

Wij maken je computerbril niet alleen op de juiste sterkte zoals je dat van een bril gewend bent, maar we passen het type glas en de manier waarop we die in het montuur zetten zo aan dat ze afgestemd zijn op jouw werkafstand en kijkhouding. We houden zelfs rekening met het statisch achter een beeldscherm zitten of gecombineerd gebruik met bijvoorbeeld vergaderingen. Echt maatwerk dus. En met de blauw licht filter zorgen we voor een optimale bril voor een computerscherm.

Brochure

Bekijk onze brochure voor meer informatie

Aanvragen

Zelf ervaren?

begin hier en wordt klant.

Klant worden