phone +31 85 200 6448 Stel je vraag aan één van onze specialisten

Zoek de marktplaats
Klant Worden

Beeldschermbrillen op sterkte

Bescherm je ogen tegen blauw licht

Wat is een computerbril?

Computers en smartphones zijn niet meer uit ons leven weg te denken. Het is bekend dat langdurig werken achter een beeldscherm kan leiden tot hoofdpijn, nekklachten en slecht slapen. Inmiddels is het ergonomisch aanpassen van de werkplek door speciale verstelbare bureaus en stoelen heel gebruikelijk, maar wist je dat een bril, waarvan de glazen ook zijn aangepast op de werkplek, ook bijdraagt tot comfortabeler werken en een natuurlijke werkhouding?

Een beeldschermbril, speciaal voor jou gemaakt.

Wij maken je computerbril niet alleen op de juiste sterkte zoals je dat van een bril gewend bent, maar we passen het type glas en de manier waarop we die in het montuur zetten zo aan dat ze afgestemd zijn op jouw werkafstand en kijkhouding. We houden zelfs rekening met het statisch achter een beeldscherm zitten of gecombineerd gebruik met bijvoorbeeld vergaderingen. Echt maatwerk dus. En met de blauw licht filter zorgen we voor een optimale bril voor een computerscherm.

Kies jouw bril.

Stel je eigen bril samen met onze configurator en stuur hem direct door naar je baas.

Stel nu samen

computerbril verbetert werkhouding

Betere werkhouding

Een goede computerbril op sterkte wordt speciaal op maat gemaakt. Zo houden onze vakkundige opticiens tijdens de oogmeting extra rekening met de werkafstand en hoofdhouding bij het lezen en kijken naar het beeldscherm. Heeft je medewerker statisch werk achter een bureau of moet de beeldschermbril ook gedragen kunnen worden tijdens vergaderingen? Alles wordt meegenomen in de samenstelling van de computerbril om zo te zorgen voor een optimale werkhouding en kijkcomfort.

Lees hier verder

computerbril vermindert blauw licht

Vermindert blauw licht

Computers, tablets, smartphones en tv’s geven allemaal blauw licht af. Langdurige blootstelling aan blauw licht is niet bewezen schadelijk, maar dit licht zorgt voor het minder aanmaken van melatonine, wat een negatief effect heeft op de nachtrust. Een computerbril met een blauw licht filter zorgt voor neutralisatie van blauw licht waardoor de aanmaak van melatonine minder geremd wordt. Ook zorgt de blauw licht filter voor een verhoging van het contrast en comfortabeler kijken op het beeldscherm.

Lees hier verder

computerbril met modieus ontwerp

Modieus ontwerp

Moderne glazen van een beeldschermbril op sterkte vragen om een mooi, modisch en modern montuur. We hebben een speciaal assortiment samengesteld met een aantal modieuze brillen voor hem en haar. Het assortiment biedt een aantal verschillende materialen zoals kunststof en metaal in verschillende kleuren. Én de collectie wordt regelmatig aangevuld.

Lees hier verder

Zorg voor je medewerkers

Vergoedingen computerbril op sterkte

Werken achter een beeldscherm mag voor je medewerkers geen risico opleveren. Als er klachten ontstaan door het werken met een beeldscherm kun je daar als werkgever een passende oplossing voor bieden aan je medewerker in de vorm van een beeldschermbril. Wil je weten wat de wetgever heeft bepaald, en welke fiscale regels er zijn?

Lees hier verder

Ontzorgen

Conspex heeft als doel haar specialistische kennis van de consumenten optiekmarkt ook in de zakelijke markt in te zetten. We ontzorgen de klant door via het ConSpex platform klant, opticien en leveranciers met elkaar te verbinden en te ondersteunen. Daarmee maken we voor jou als klant het complexe bestelproces van computerbrillen op sterkte klantvriendelijker, eenvoudiger en zo efficiënt mogelijk. Via een eigen web-omgeving heb je een opdracht voor je medewerker binnen slechts een paar stappen geregeld en houd je overzicht over de kosten en status van de bestellingen.


Brochure

Bekijk onze brochure voor meer informatie

Aanvragen

Een greep uit onze monturen

20027012 20027012
20027012
30099035 30099035
30099035
20028229 20028229
20028229
20027072 20027072
20027072
30024018 30024018
30024018
20030074 20030074
20030074

1. Kies je montuur

Onze speciaal geselecteerde computerbrillen collectie is in verschillende materialen en kleuren verkrijgbaar. Zo combineren we een modieuze beeldschermbril op sterkte met scherp en comfortabel zicht op de werkplek en onze vakkundige opticiens helpen je medewerker graag met het vinden van het beste model.

Kies het montuur voor je computerbril

3. Kies je coating

Onze verschillende coatingen zorgen voor bescherming en kijkcomfort. Standaard zijn alle beeldschermbrillen op sterkte al voorzien van een kraswerende laag en ontspiegeling.

Kies de coating voor je computerbril

2. Kies je glasuitvoering

Afgestemd op leeftijd, type werkzaamheden en leeshulp kun je kiezen uit diverse uitvoeringen. Van enkelvoudige computer leesbril tot complete WorkSpex bril afgestemd op alle werksituatie. Kom je er niet uit, bel gerust met onze specialisten

Kies de glasuitvoering voor je computerbril

Hoe het werkt

Stap 1

Werkgever autoriseert

Stap 1

Medewerker bestelt

Stap 1

Opticien meet aan en levert af

Stap 1

Conspex factureert

Deze opdrachtgevers gingen u voor...

Zelf ervaren?

begin hier en wordt klant.

Klant worden