phone +31 85 200 6448 Stel je vraag aan één van onze specialisten

Zoek de marktplaats
Klant Worden

Veiligheidsbril prijzen

Betaalbaar en goed beschermd

Wat kost een veiligheidsbril op sterkte?

Veiligheidsbrillen zijn in alle kleuren en maten te koop. Er zijn veel leveranciers die de kant en klare versie zonder sterkte aanbieden. Als je medewerker echter privé een bril op sterkte draagt, is een veiligheidsbril op sterkte op het werk de meest ideale oplossing. Je medewerker is dan niet alleen verzekerd van een goede bescherming volgens de hoogste veilligheidsnormen, maar zal met een veiligheidsbril op maat altijd het allerbeste zicht hebben. Zeker als de bril aangemeten is door één van onze NUVO gecertificeerde opticiens. Hieronder vind je de kosten voor een veiligheidsbril op sterkte.

Nog vragen?

Basic

Kunststof brillenglazen zijn erg licht en hebben een hoog draagcomfort. Zonder behandeling zijn kunststof brillenglazen erg krasgevoelig. Daarom kiest ConSpex ervoor om ook in de basic lijn al haar brillenglazen te voorzien van een kraswerende laag. Of je nu een veiligheidsbril zonder leesgedeelte of een multifocale veiligheidsbril op sterkte hebt. Je vermindert de kans op krassen aanzienlijk en hebt langer plezier van je veiligheidsbril op sterkte.

Comfort

Lastige schittering van de lichtbron op je werkplaats? Je eigen oog dat weerspiegelt in de binnenkant van je brillenglas? Met een anti- reflexcoating zorg je dat deze schittering uitgedoofd wordt, en je meer kijkcomfort hebt. Je zult minder vermoeide ogen hebben en je bril moeiteloos de hele dag kunnen dragen. Als extra voordeel is deze laag waterafstotend waardoor druppeltjes makkelijke van het glas aflopen.

Premium

Zorgeloos en met het grootste kijkplezier je veiligheidsbril dragen? We hebben de laatste technologie in huis op het gebied van vuil en vet afstotend maken van je brillenglazen. Wel zo handig op de werkvloer. Vuil hecht niet alleen veel moeilijker aan het glasoppervlak; de glazen zijn ook nog eens veel makkelijke schoon te maken. En als extra biedt deze Premium coating een laag die 7 keer harder is en dus nog minder snel krast.

Kraswerend

Basic ConSpex
Enkelvoudig € 110,00
Bifocaal € 185,00
Multifocaal € 265,00
Multifocaal optimaal € 295,00

KraswerendAnti-reflexWaterafstotend

Comfort ConSpex
Enkelvoudig € 145,00
Bifocaal € 220,00
Multifocaal € 300,00
Multifocaal optimaal € 330,00

KraswerendAnti-reflexWaterafstotendVuilafstotendSuperior

Premium ConSpex
Enkelvoudig € 160,00
Bifocaal € 235,00
Multifocaal € 315,00
Multifocaal optimaal € 345,00

Kraswerend

Basic SafeVision
Enkelvoudig € 146,00
Bifocaal € 221,00
Multifocaal € 301,00
Multifocaal optimaal € 331,00

KraswerendAnti-reflexWaterafstotend

Comfort SafeVision
Enkelvoudig € 181,00
Bifocaal € 256,00
Multifocaal € 336,00
Multifocaal optimaal € 366,00

KraswerendAnti-reflexWaterafstotendVuilafstotendSuperior

Premium SafeVision
Enkelvoudig € 196,00
Bifocaal € 271,00
Multifocaal € 351,00
Multifocaal optimaal € 381,00

Ontzorgen

Conspex heeft als doel haar ervaring in de consumenten optiekbranche  te delen met het bedrijfsleven. We ontzorgen de klant door via het ConSpex platform klant, opticien en leveranciers met elkaar te verbinden en te ondersteunen. Daarmee maken we voor jou als klant het complexe bestelproces van veiligheidsbrillen op sterkte klantvriendelijker, eenvoudiger en zo efficiënt mogelijk. Via je eigen web-omgeving maak je binnen enkele klikken een opdrachtbon voor je medewerker aan en houd je overzicht over de kosten en status van de bestellingen.


Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact op met
een van onze specialisten.

telefoon +31 85 200 6448

Klant worden