phone +31 85 200 6448 Stel je vraag aan één van onze specialisten

Zoek de marktplaats
Klant Worden

Computerbril en blauw licht

Overbelasting en slapeloosheid

Blauw licht

Vermindert blauw licht

De meeste moderne schermen, waaronder computers, tablets en smartphones, zenden veel blauw licht uit. Ook bekend als hoogenergetisch zichtbaar licht. Langdurig werken met deze beeldschermen kan leiden tot overbelaste ogen, vermoeidheid en slapeloosheid. Een computerbil op sterkte met blauw licht filter heeft een coating die het blauwe licht neutraliseert en bijdraagt aan minder vermoeide ogen door langdurig beeldschermwerk.

Lees hier verder

Brochure

Bekijk onze brochure voor meer informatie

Aanvragen

Helpt beter slapen

Bekend is dat blauw licht invloed heeft op onze biologische klok, en daarmee de slaap kan verstoren. Uit een onderzoek door het RIVM in samenwerking met het AMC, het Nederlands herseninstituut en Lifenes bleek uit een onderzoek onder kinderen en adolescenten dat klachten die ontstaan door langdurig gebruik van beeldschermen verminderen door onder andere gebruik van een blauwfilterbril.

betere werkhouding

Betere werkhouding

Een goede computerbril wordt speciaal op maat gemaakt. Zo houden onze vakkundige opticiens tijdens de oogmeting extra rekening met de werkafstand en hoofdhouding bij het lezen en kijken naar het beeldscherm. Heeft je medewerker statisch werk achter een bureau of moet de beeldschermbril ook gedragen kunnen worden tijdens vergaderingen? Alles wordt meegenomen in de samenstelling van de computerbril om zo te zorgen voor een optimale werkhouding en kijkcomfort.

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact op met
een van onze specialisten.

telefoon +31 85 200 6448

Klant worden

Onze vakkundige opticiens hebben alle kennis in huis om samen met je medewerker aan de hand van de bestelbon de juiste beeldschermbril aan te meten.

Bij het aanmaken van de bestelbon worden een aantal stappen doorlopen waarmee de computerbril voor je medewerkers wordt samengesteld. We begrijpen dat dit mogelijk erg technisch is en extra vragen oproept. We staan graag voor je klaar om te helpen bij het invullen van de eerste bestelformulieren.

Bekijk onze prijzen

Oogmeting en advies