phone +31 85 200 6448 Stel je vraag aan één van onze specialisten

Zoek de marktplaats
Klant Worden

Computerbril vergoeding

Bescherm je ogen tegen blauw licht

Vergoeding computerbril door de werkgever

Werkgevers zijn volgens de Arbo-wetgeving verplicht om klachten aan de ogen van werknemers te beperken of liever nog te voorkomen. De wet schrijft voor dat je medewerker recht heeft op een onderzoek dat uitgevoerd dient te worden door een deskundige zoals een opticien. Dit onderzoek dient voor aanvang van de werkzaamheden of bij ontstaan van klachten te worden uitgevoerd. Je medewerker heeft recht op een beeldschermbril als hij of zij meer dan 2 uur per dag met een computer werkt, of al een leesbril draagt in combinatie met het werken achter een beeldscherm.

Bekijk de voordelen

Brochure

Bekijk onze brochure voor meer informatie

Aanvragen

Fiscale aftrekbaarheid computerbril

Kosten van een beeldschermbril of computerbril zijn soms aftrekbaar van de belasting. Uitgangspunt is wel dat beeldschermbril onder de werkkostenregeling valt welke een aantal eisen stelt aan het gebruik van de computerbril. Als de bril minimaal 90% van de tijd zakelijk gebruikt worden en op de werkplek achterblijft wordt de bril voor loonheffing als nihil gewaardeerd en onbelast verstrekt. In andere gevallen wordt de aankoopprijs belast als loon in natura. Neem contact op met uw belastingadviseur of belastingdienst en laat u uitgebreid informeren over de vergoeding van de computerbril.

Ontzorgen

Conspex heeft als doel haar specialistische kennis van de consumenten optiekmarkt ook in de zakelijke markt in te zetten. We ontzorgen de klant door via het ConSpex platform klant, opticien en leveranciers met elkaar te verbinden en te ondersteunen. Daarmee maken we voor jou als klant het complexe bestelproces van computerbrillen op sterkte klantvriendelijker, eenvoudiger en zo efficiënt mogelijk. Via een eigen web-omgeving heb je een opdracht voor je medewerker binnen slechts een paar stappen geregeld en houd je overzicht over de kosten en status van de bestellingen.


Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact op met
een van onze specialisten.

telefoon +31 85 200 6448

Klant worden