phone +31 85 200 6448 Stel je vraag aan één van onze specialisten

Zoek de marktplaats
Klant Worden

Veiligheidsbril met leesgedeelte

Bescherm je ogen tijdens het werk

Veiligheidsbril op sterkte

Veiligheidsbrillen zijn in alle kleuren en maten te koop. Er zijn veel leveranciers die de kant en klare versie zonder sterkte aanbieden. Als je medewerker echter privé een bril op sterkte draagt, is een veiligheidsbril op sterkte op het werk de meest ideale oplossing. Je medewerker is dan niet alleen verzekerd van een goede bescherming volgens de huidige veilligheidsnormen, maar zal met een werkbril op sterkte altijd het allerbeste zicht hebben. Zeker als de bril aangemeten is door één van onze vakkundige lokale opticiens.

Nog vragen?

Onze lijnen

De collectie veiligheidsbrillen op sterkte van Conspex bestaat uit een brede range van monturen in combinatie met vele glas uitvoeringen. Kijk hier naar de mogelijkheden die de Conspex huiscollectie én SafeVision collectie te bieden hebben en neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt.

Maak kennis met ons

Conspex huiscollectie

De Conspex huiscollectie is de basis collectie veilligheidsmonturen. We hebben deze collectie afgestemd op een breed publiek door te variëren in diverse materialen en maten. Zo is de collectie uitermate geschikt voor zowel mannen als vrouwen en zijn de brillen in tijdloze kleuren verkrijgbaar. Deze huiscollectie is prijstechnisch zeer concurrerend zonder concessies te doen in veiligheid en kwaliteit. Zo maken we op het gebied van de glazen geen onderscheid met de specialistische SafeVision collectie, en kan de drager altijd rekenen op een optimaal en veilig zicht.

Bekijk gehele collectie

conspex logo

logo SafeVision

SafeVision collectie

Onze SafeVision monturen hebben eigenschappen die gericht zijn op verhoging van het draagcomfort en toepassing in specifieke werkomstandigheden.

In een aantal modellen zijn bijvoorbeeld zachte verstelbare neuspads en rubberen veer-uiteinden opgenomen en zijn sommige modellen voorzien van uitschuifbare veren en verstelbare head-straps waardoor de drager de bril zelf makkelijk kan bijstellen.

De brillen met ons Seal Design zorgen voor extra bescherming waar de werkplek daarom vraagt. Deze brillen zijn rondom het gezicht gevormd en hebben verwijderbare foam of rubber afdichtranden. Als laatste bevat onze collectie monturen van non-conductive materiaal waardoor er geen stroomgeleiding mogelijk is.

Bekijk de gehele collectie

Glasuitvoeringen

Onze Trivex brillenglazen voor je veiligheidsbril op sterkte voldoen aan de EN166 norm en bieden samen met het montuur bescherming tegen impact van buitenaf. Trivex brillenglazen hebben naast de hoge impactbestendigheid als bijkomend voordeel dat ze dunner uit te voeren zijn dan standaard glazen zonder op veiligheid en in te boeten. Ook uw medewerker met hoge sterkte zal dus een veiligheidsbril met niet alleen scherp zicht maar ook met een acceptabele glasdikte kunnen werken.

Maak kennis met ons

Brochure

Bekijk onze brochure voor meer informatie

Aanvragen

Multifocale veiligheidsbril?

Voor dragers die geen veiligheidsbril met leesgedeelte nodig hebben volstaat een enkelvoudige bril. Met deze bril zal uw medewerker zowel in de verte als dichtbij scherp kunnen zien.

Brildragers die met hun enkelvoudige bril wel ver kunnen zien, maar niet meer kunnen lezen hebben een multifocale veiligheidsbril nodig waarin een extra leesgedeelte geslepen wordt.
Heb je zo’n multifocale veiligheidsbril nodig dan heb je de keuze uit meerdere uitvoeringen. Van een werkbril met standaard glazen tot veiligheidsglazen met een maximaal leesgebied en minimale vertekening. Zo kan je medewerker ook met een werkbril genieten van scherp en comfortabel zien.

Onderstaand nog even de verschillen


Multifocaal standaard
Breedte gezichtsveld + + +
Stabiliteit tijdens bewegen ++
Leescomfort +
Mate van personalisatie +

multifocaal optimaal

Multifocaal optimaal
Breedte gezichtsveld ++ + +
Stabiliteit tijdens bewegen ++++
Leescomfort ++++
Mate van personalisatie ++

Extra bewerkingen

Basic

Kunststof brillenglazen zijn erg licht en hebben een hoog draagcomfort. Zonder behandeling zijn kunststof brillenglazen erg krasgevoelig. Daarom kiest ConSpex ervoor om ook in de basic lijn al haar brillenglazen te voorzien van een kraswerende laag. Of je nu een veiligheidsbril zonder leesgedeelte of een multifocale veiligheidsbril op sterkte hebt. Daarmee verminder je aanzienlijk de kans op krassen en heb je langer plezier van je veiligheidsbril op sterkte


Kraswerend

Comfort

Lastige schittering van de lichtbron op je werkplaats? Je eigen oog dat weerspiegelt in de binnenkant van je brillenglas? Met een anti- reflexcoating zorg je dat deze schittering uitgedoofd wordt, en meer kijkcomfort hebt. Je zult minder vermoeide ogen hebben en je bril moeiteloos de hele dag kunnen dragen. Als extra voordeel is deze laag waterafstotend waardoor druppeltjes makkelijke van het glas aflopen.


KraswerendAnti-reflexWaterafstotend

Premium

Zorgeloos en met het grootste kijkplezier je veiligheidsbril dragen? We hebben de laatste technologie in huis op het gebied van vuil en vet afstotend maken van je brillenglazen. Wel zo handig op de werkvloer. Vuil hecht niet alleen veel moeilijker aan het glasoppervlak; de glazen zijn ook nog eens veel makkelijke schoon te maken. En als extra biedt deze Premium coating een laag die 7 keer harder is en dus nog minder snel krast.


KraswerendAnti-reflexWaterafstotend Vuilafstotend Superior

Ontzorgen

Conspex heeft als doel haar jarenlange ervaring in de consumenten optiekbranche  in zakelijke wereld in te zetten. We ontzorgen de klant door via het ConSpex platform klant, opticien en leveranciers met elkaar te verbinden en te ondersteunen. Daarmee maken we voor jou als klant het complexe bestelproces van veiligheidsbrillen op sterkte klantvriendelijker, eenvoudiger en zo efficiënt mogelijk. Via je eigen web-omgeving maak je binnen enkele klikken een opdrachtbon voor je medewerker aan en houd je overzicht over de kosten en status van de bestellingen.


Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact op met
een van onze specialisten.

telefoon +31 85 200 6448

Klant worden