phone +31 85 200 6448 Stel je vraag aan één van onze specialisten

Zoek de marktplaats
Klant Worden

Veiligheidsbril met leesgedeelte

Bescherm je ogen tijdens het werk

Glasuitvoeringen

Onze Trivex brillenglazen voor je veiligheidsbril op sterkte voldoen aan de EN166 norm en bieden samen met het montuur bescherming tegen impact van buitenaf. Trivex brillenglazen hebben naast de hoge impactbestendigheid als bijkomend voordeel dat ze dunner uit te voeren zijn dan standaard glazen zonder op veiligheid en in te boeten. Ook uw medewerker met hoge sterkte zal dus een veiligheidsbril met niet alleen scherp zicht maar ook met een acceptabele glasdikte kunnen werken.

Maak kennis met ons

Brochure

Bekijk onze brochure voor meer informatie

Aanvragen

veiligheidsbril glasuitvoeringen

Multifocale veiligheidsbril?

Voor dragers die geen veiligheidsbril met leesgedeelte nodig hebben volstaat een enkelvoudige bril. Met deze bril zal uw medewerker zowel in de verte als dichtbij scherp kunnen zien.

Brildragers die met hun enkelvoudige bril wel ver kunnen zien, maar niet meer kunnen lezen hebben een multifocale veiligheidsbril nodig waarin een extra leesgedeelte geslepen wordt.
Heb je zo’n multifocale veiligheidsbril nodig dan heb je de keuze uit meerdere uitvoeringen. Van een werkbril met standaard glazen tot veiligheidsglazen met een maximaal leesgebied en minimale vertekening. Zo kan je medewerker ook met een werkbril genieten van scherp en comfortabel zien.

Veiligheidsbril op sterkte

Veiligheidsbrillen zijn in alle kleuren en maten te koop. Er zijn veel leveranciers die de kant en klare versie zonder sterkte aanbieden. Als je medewerker echter privé een bril op sterkte draagt, is een veiligheidsbril op sterkte op het werk de meest ideale oplossing. Je medewerker is dan niet alleen verzekerd van een goede bescherming volgens de huidige veilligheidsnormen, maar zal met een werkbril op sterkte altijd het allerbeste zicht hebben. Zeker als de bril aangemeten is door één van onze vakkundige lokale opticiens.

Nog vragen?

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact op met
een van onze specialisten.

telefoon +31 85 200 6448

Klant worden