phone +31 85 200 6448 Stel je vraag aan één van onze specialisten

Zoek de marktplaats
Klant Worden

Voordelen van veiligheidsbrillen op sterkte

Een maatwerk veiligheidsbril die veiligheid, optimaal zichtvermogen en comfort biedt.

Leestijd 2 minuten

Op sterkte gemaakte veiligheidsbrillen bieden verschillende voordelen voor de werkplek. Hier zijn enkele belangrijke voordelen:

Optimale oogbescherming

Een veiligheidsbril op sterkte bieden dezelfde mate van bescherming als standaard veiligheidsbrillen, maar met het extra voordeel van een correctieve lens. Dit zorgt ervoor dat medewerkers een helder en scherp zicht hebben tijdens het uitvoeren van hun taken.


Comfort en gemak:

Doordat op sterkte gemaakte veiligheidsbrillen zijn afgestemd op de individuele behoeften van medewerkers, bieden ze een hoog niveau van comfort en gemak. Medewerkers hoeven geen extra correctieve brillen of contactlenzen te dragen of zich zorgen te maken over het verlies van hun bril tijdens het werk.


Productiviteit

Het dragen van op sterkte gemaakte veiligheidsbrillen kan de productiviteit op de werkplek verhogen. Medewerkers met een optimale zichtcorrectie zijn in staat om nauwkeuriger en efficiënter te werken, wat resulteert in een hogere productiviteit en kwaliteit van het werk.

Professionele uitstraling

Op sterkte gemaakte veiligheidsbrillen combineren functionaliteit met stijl. Medewerkers kunnen er professioneel uitzien terwijl ze tegelijkertijd hun ogen beschermen. Dit draagt bij aan een positieve uitstraling van het bedrijf en creëert een veilige werkomgeving.


Kortom, op sterkte gemaakte veiligheidsbrillen bieden niet alleen bescherming voor de ogen, maar ook comfort, gemak, verhoogde productiviteit en een professionele uitstraling op de werkplek. Het is een investering in zowel de veiligheid van medewerkers als de kwaliteit van het werk.

Meer weten? Neem contact op met één van onze specialisten!

Brochure

Bekijk onze brochure voor meer informatie

Aanvragen


Prijslijst

Vraag hier vrijblijvend onze prijslijst aan

Download prijslijst