phone +31 85 200 6448 Stel je vraag aan één van onze specialisten

Zoek de marktplaats
Klant Worden

Trendy veiligheidsbril

perfecte combinatie van stijl en bescherming

Leestijd 2 minuten

Wanneer het aankomt op ooggezondheid op de werkplek, is het belangrijk om niet alleen te denken aan bescherming, maar ook aan stijl. Op sterkte gemaakte veiligheidsbrillen bieden beide aspecten in één product. Waar voorheen veiligheidsbrillen voornamelijk functioneel moesten zijn, is er door de komst van nieuwe technologieën en materialen steeds meer aandacht voor het ontwerp van de bril.

Sportieve look

Naast de klassieke brillen met zijkapjes zijn er nu ook veiligheidsbrillen waarbij de kapjes volledig zijn weggewerkt. Deze brillen lijken meer op een sportbril, maar bieden nog steeds optimale veiligheid volgens de voorgeschreven normen. Het model Quantum en SVNY zijn goede voorbeelden van hoe we veiligheid en uitstraling succesvol kunnen combineren.

sportieve veiligheidsbril

Met een veiligheidsbril op sterkte hoef je dus geen compromis te sluiten tussen functionaliteit en mode. Je kunt je ogen niet alleen beschermen, maar er ook nog eens goed uitzien. Dit is van groot belang, vooral voor mensen die afhankelijk zijn van corrigerende lenzen en niet zonder bril kunnen.

Werken in stijl

Voor de werkgever is het ook interessant om een modern assortiment veiligheidsbrillen te voeren. Modieuzere veiligheidsbrillen kunnen namelijk bijdragen aan verbeterde acceptatie, een positieve uitstraling van het bedrijf, een goede werkomgeving en verhoogd zelfvertrouwen bij medewerkers. Dit zijn allemaal ingrediënten voor een veilige en gezonde werkomgeving.

Als je een op sterkte gemaakte veiligheidsbril draagt, kun je genieten van een helder zicht en tegelijkertijd je ogen veilig houden. Of je nu aan het werk bent in een veeleisende omgeving of gewoon je dagelijkse activiteiten uitvoert, een op sterkte gemaakte veiligheidsbril biedt de juiste bescherming en stijl. Dus waarom zou je compromissen sluiten als je beide kunt hebben? Bescherm je ogen en zie er goed uit met een op sterkte gemaakte veiligheidsbril.

Meer weten? Neem contact op met één van onze specialisten!

Brochure

Bekijk onze brochure voor meer informatie

Aanvragen


Prijslijst

Vraag hier vrijblijvend onze prijslijst aan

Download prijslijst