phone +31 85 200 6448 Stel je vraag aan één van onze specialisten

Zoek de marktplaats
Klant Worden

Veiligheidsbril uitvoeringen

Bescherm je ogen tijdens het werk

Onze lijnen

Alle modellen uit onze veiligheidsbrillen op sterkte collectie zijn uitvoerbaar in een basic, comfort of premium uitvoering. Kijk naar de mogelijkheden die ConSpex lijnen bieden en neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt.

Maak kennis met ons

Brochure

Bekijk onze brochure voor meer informatie

Aanvragen

Basic

Kunststof brillenglazen zijn erg licht en hebben een hoog draagcomfort. Zonder behandeling zijn kunststof brillenglazen erg krasgevoelig. Daarom kiest ConSpex ervoor om ook in de basic lijn al haar brillenglazen te voorzien van een kraswerende laag. Of je nu een veiligheidsbril zonder leesgedeelte of een multifocale veiligheidsbril op sterkte hebt. Daarmee verminder je aanzienlijk de kans op krassen en heb je langer plezier van je veiligheidsbril op sterkte


Kraswerend

Comfort

Lastige schittering van de lichtbron op je werkplaats? Je eigen oog dat weerspiegelt in de binnenkant van je brillenglas? Met een anti- reflexcoating zorg je dat deze schittering uitgedoofd wordt, en meer kijkcomfort hebt. Je zult minder vermoeide ogen hebben en je bril moeiteloos de hele dag kunnen dragen. Als extra voordeel is deze laag waterafstotend waardoor druppeltjes makkelijke van het glas aflopen.


KraswerendAnti-reflexWaterafstotend

Premium

Zorgeloos en met het grootste kijkplezier je veiligheidsbril dragen? We hebben de laatste technologie in huis op het gebied van vuil en vet afstotend maken van je brillenglazen. Wel zo handig op de werkvloer. Vuil hecht niet alleen veel moeilijker aan het glasoppervlak; de glazen zijn ook nog eens veel makkelijke schoon te maken. En als extra biedt deze Premium coating een laag die 7 keer harder is en dus nog minder snel krast.


KraswerendAnti-reflexWaterafstotend Vuilafstotend Superior

Veiligheidsbril op sterkte

Veiligheidsbrillen zijn in alle kleuren en maten te koop. Er zijn veel leveranciers die de kant en klare versie zonder sterkte aanbieden. Als je medewerker echter privé een bril op sterkte draagt, is een veiligheidsbril op sterkte op het werk de meest ideale oplossing. Je medewerker is dan niet alleen verzekerd van een goede bescherming volgens de huidige veilligheidsnormen, maar zal met een werkbril op sterkte altijd het allerbeste zicht hebben. Zeker als de bril aangemeten is door één van onze vakkundige lokale opticiens.

Nog vragen?

Ontzorgen

Conspex heeft als doel haar jarenlange ervaring in de consumenten optiekbranche  in zakelijke wereld in te zetten. We ontzorgen de klant door via het ConSpex platform klant, opticien en leveranciers met elkaar te verbinden en te ondersteunen. Daarmee maken we voor jou als klant het complexe bestelproces van veiligheidsbrillen op sterkte klantvriendelijker, eenvoudiger en zo efficiënt mogelijk. Via je eigen web-omgeving maak je binnen enkele klikken een opdrachtbon voor je medewerker aan en houd je overzicht over de kosten en status van de bestellingen.


Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact op met
een van onze specialisten.

telefoon +31 85 200 6448

Klant worden